New Step by Step Map For Borduur en

Wiki Article

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een thirty jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste emblem te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Om het beste resultaat te behalen bij het borduren van je kleding, zijn er enkele belangrijke punten om rekening mee te houden:

Kunnen in allerlei verschillende kleuren en maten worden geborduurd. Ik beschik above een zeer groot kleuren assortiment. Houd u er rekening mee dat een eigen brand of afbeelding die u aanlevert moet worden omgezet naar een ‘borduurpatroon’, wij noemen dit digitaliseren van de borduurkaart.

Na een paar afspraken is het symbol opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Experienced mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog Tremendous vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij bedrukken is de prijs afhankelijk van de techniek die ik gebruik, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben ontvangen, dan krijgt u een prijs op maat.

Tremendous fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens 5 producten laten testen met borduren / bedrukken en ik zal de resultaten click here laten zien hier als het zo ver is.

Stuur uw symbol of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg fulfilled u gegevens op through mijn Make contact with pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen!

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik super goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw brand voor mij ontworpen puur uit passie.

Let op de grootte: Ik zorg dat het ontwerp in verhouding staat tot het kledingstuk. Te groot of te klein kan de uitstraling negatief beïnvloeden.

Onwijs lieve eigenaar! Tremendous goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben super goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Damaris denkt echt achieved je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden more than het resultaat.

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Als u interesse heeft in één van onze producten of u heeft vragen met betrekking tot borduringen of bedrukkingen schroom dan niet om Get in touch with met ons op te nemen.

Alweer erg tevreden more than mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn logo op de verschillende style blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Report this wiki page